PLANOWANY JADŁOSPIS PRZEDSZKOLE W BOGDAŃCU
DATA |
PROPONOWANE MENU
|
02. 12 PN |
ŻUREK(1,8,10), MAKARON AL’A SPAGHETTI (1,2,8) KOMPOT DESER: BUDYŃ (1,8) |
03. 12 WT |
BARSZCZ CZERWONY (8,10) NALEŚNIKI Z SERKIEM(1,2,8), KOMPOT DESER: OWOC, BISZKOPT(2,8) |
04. 12 ŚR |
ZUPA KALAFIOROWA (8,10) FILET Z KURCZAKA (2,8), ZIEMNIAKI, SURÓWKA, KOMPOT DESER: WARZYWA CIĘTE |
05. 12 CZ |
ZUPA OGÓRKOWA (2,8,10), PODUDZIE Z KURCZAKA (8,10), ZIEMNIAKI, SURÓWKA, KOMPOT DESER: KOLOROWE KANAPKI (2,8) |
06. 12 PT |
ZUPA ZIEMNIACZANA(8,10) RYBA SAUTE(2,4,8), ZIEMNIAKI, SURÓWKA, KOMPOT DESER: DROŻDZÓWKA (1,2,8) |
|
|
09. 12 PN |
ZUPA JARZYNOWA(8,10), GULASZ Z SOSEM MIĘSNO-WARZYWNYM(8), KASZA JĘCZMIENNA, KOMPOT DESER: JOGURT OWOCOWY(1), CIASTKO(8) |
10. 12 WT |
KRUPNIK (8,10), KOTLET SCHABOWY(2,8), ZIEMNIAKI, SURÓWKA, KOMPOT DESER: WARZYWA CIĘTE |
11. 12 ŚR |
ZUPA BROKUŁOWA (8,10),KOPYTKA (1,2,8) SURÓWKA, KOMPOT DESER: OWOC, CIASTKO(8) |
12. 12 CZ |
ZUPA GROCHOWA(8,10), KNEDLE Z TRUSKAWKAMI (1,2,8), KOMPOT DESER: JOGURT OWOCOWY(1,8) BISZKOPT (2,8) |
13. 12 PT |
ZUPA OWOCOWA (8,10) PALUSZKI RYBNE Z FILETA(2,4,8), ZIEMNIAKI, SURÓWKA, KOMPOT DESER: WAFLE RYŻOWE, OWOC |
|
|
16. 12 PN |
ZUPA KOPERKOWA(8,10), GULASZ Z MAKARONEM(2,8), SURÓWKA, KOMPOT DESER: JOGURT OWOCOWY(1,8), BISZKOPT |
17. 12 WT |
ZUPA OGÓRKOWA (8,10), KOTLET MIELONY (2,8), ZIEMNIAKI, SURÓWKA, KOMPOT DESER: KISIEL(8), CIASTKO(8) |
18. 12 ŚR |
ZUPA FASOLOWA (1,8,10), KNEDLE Z TRUSKAWKAMI (1,2,8), KOMPOT DESER: OWOC, WAFEL RYŻOWY |
19. 12 CZ |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM (1,2,8,10), KASZA JĘCZMIENNA Z GULASZEM (8), KOMPOT DESER: JOGURT OWOCOWY (1,8) WAFEL RYŻOWY |
20. 12 PT |
ZUPA JARZYNOWA (1,8,10), KOTLETY RYBNE (2,4,8,10) ZIEMNIAKI, SURÓWKA KOMPOT DESER: DROŻDZÓWKA (1,2,8) |